Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

НАТАША И ДАЧА: Крај велике љубави

rssBookmark and Share

03.02.2011. Стефан Радовић

Адвокат поп певачице и ватерполо аса, Драган Гојковић, потврдио порталу ЈужнаСрбија.ком да су Наташа Беквалац и Данило Икодиновић поднели предлог за бракоразводну парницу.

НАТАША И ДАЧА: Крај велике љубави

Наташа и Данило су вечерас у мојој канцеларији потписали захтев за споразумни развод брака, казао ј за наш портал адвокат Драган Гојковић додавши да је на неколико минута у својој канцелари оставио саме Нату и Дачу како би се помирили, али је било безуспешно .

У канцеларију адвоката Гојковића прва је у пола девет стигла Наташа која се довезла сама. Паркиравши ауто у близини зграде, хитро се упутила ка улазу не желевши да даје било какав коментар бројним окупљеним новинарима .

Након сат времена са капуљачом на глави појавио се и ватерполиста Данило Дача Икодиновић. Састанак иза затворених врата трајао је око сат времена, а први га је напустио Икодиновић који је ужурбано напустио зграду и пешке се упутио у непознатом смеру избегавши сваки контакт са седмом силом.

Поп звезда Наташа Беквалац је напустила канцеларију адвоката петнаест минута по одласку Икодиновића и неколико минута безуспешно покушавала да упали аутомобил. Када је схватила да јој то неће поћи за руком, вратила се у зграду свог адвоката вероватно по помоћ.

Како редакција рублике ЗАБАВА сазнаје од добро обавештеног извора прво појављивање Наташе Беквалац у јавност биће у емисији Ами-Г шоу код Огњена Амиџића, а до тада Беквалчева неће давати никаве изјаве медијима нити ће се појављивати у јвност.


#   Наташа Беквалац
@NatasaBofficial @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима